Thuis Today App
Thuis Today App
Thuis Today App

Thuis Today App

thuis.today is het Ecommerce platform voor de lokale winkelier. De lokale winkelier kan hier, met behoud van eigen identiteit zijn winkel openen. Het systeem ondersteund tal van mogelijkheden voor de winkelier. Men kan als “single” winkel aan de slag gaan maar ook als “Combinatie Winkel”. In het dashboard kan de winkelier zijn eigen producten eenvoudig beheren (voorraad, prijzen, foto’s etc). Ook de logistieke processen kunnen worden geconfigureerd zoals bijv. hoe te leveren, aflever tijden etc. Daarnaast zijn er sociale integratie mogelijkheden met oa. Facebook dmv. een simple actie kan er een advertentie worden geplaatste op facebook. Uiteraard kunnen de logistieke processen ook worden geconfigureerd zoals leveringspartijen al dan niet in combinatie.

het systeem voorziet in het samenstellen van eindproducten op basis van halffabrikaten, zo kan er bijv. een menu worden samengesteld uit diverse producten (welke na keuze verborgen zijn in het product overzicht), bijv. als u een gereedschapskist wil verkopen dat bestaat uit hamers, schroevendraaier en bijv. sleutels is dat mogelijk. Dit kan ook met het samenstellen van menu’s, bijv. een menu met vlees, aardappelen, groeten en fruit in een soort van “maaltijd box”. Daarnaast is het mogelijk om recepten te maken en handleidingen die automatisch worden omgezet naar PDF.

Het systeem is een zeer uitgebreid professioneel e-commerce systeem dat tal van business strategieen ondersteund.

Winkeliers app

Met dit platform is er ook een Winkeliers App ontwikkeld. Met deze app bent u in staat om snel en eenvoudig uw producten te beheren, orders te managen en uw logistieke processen te versnellen.

Bezorger app

Ook is er een bezorg app beschikbaar, met de bezorg app, indien u dat wenst kan uw klant zien wanneer het product wordt geleverd en wat de status is van de bezorging. Bovendien ondersteund het uw bezorger in het leveren van de producten.

Eindgebruikers app

Voor uw klanten is het uiteraard ook mogelijk om uw producten te bestellen via een app, er is een uitgebreide app beschikbaar waar uw klanten op eenvoudige wijze kunnen bestellen, orders volgen, aanbiedingen ontvangen, historie kunnen inzien.

Speciale kenmerken
  • We hebben Complete E-Commerce Rollen in deze Website Inclusief Mobiele Toepassing met real-time tracking
  • We hebben ook Orderplanning in deze Website
Gebruikte technologieën
  • Techonologie E-Commerece, Winkels lokaal, Andriod, iOS
  • Database MySQL

Neem rechtstreeks contact op met ons team