Videobewerking

ons team of professionele editors and designers beschikt over een groot aantal mogelijkheden om video’s te editten en te verfraaien.

Uw business
kaart

PDF
Ontwerp

We hebben verschillende klanten die via online tools hun drukwerk laten printen. Wij maken dan vaak bijvoorbeeld de brochures of promotie materialen. Dat is een win-win situatie. Ook zijn er klanten die promotie materialen bestellen via websites als bijv. drukwerkdeal en laten ons het design maken. Lekker makkelijk, kostenbesparend en toch professioneel.

Logo
Ontwerp

We ontwikkelde al vele logo’s van allerlei type. Vraag erna en we verassen u met een mooi concept.

App
Ontwerp

Wie zit er niet op zijn mobiel deze dagen of werkt snel met een Ipad. Wij ontwikkelde al vele apps van groot tot klein van simpel tot complex. Euro 92 is een professioneel bedrijf met eigen app ontwikkelaars in de gelederen en kunnen u helpen in uw ambitie.

Brochure
Ontwerp

Website
Ontwerp

We ontwikkelde al vele websites in alle soorten en maten. Van mobiel tot grote scherm. Van BBQ tot kleding en tal van andere zoals voor politieke partijen. Euro 92 is een professioneel bedrijf opgericht in 1997 en heeft dus veel ervaring in ontwikkelen en vormgeven van mooie onderscheidende websites.