Maatwerk software
Oplossingen

Als softwarebureau met eigen ontwikkelaars ontwikkelen wij softwareoplossingen op maat op de meest uiteenlopende gebieden. We zijn zeer ervaren in zowel web- als mobiele oplossingen.

Op maat gemaakte software?

Neem contact met ons op als u software op maat wilt laten maken.

Neem contact op

Als softwarebureau met eigen ontwikkelaars ontwikkelen wij softwareoplossingen op maat op de meest uiteenlopende gebieden. We zijn zeer ervaren in zowel web- als mobiele oplossingen. Uiteraard zijn ook open source oplossingen ons niet vreemd. Veel van onze klanten hebben idee├źn of willen hun interne processen optimaliseren. Wij als Software Bureau kunnen u hierbij maximaal ondersteunen. Iedere organisatie is immers uniek. Betaalbaar open source maatwerk, een eigen app of een goed idee voor uw organisatie. Als specialisten in maatwerk software oplossingen denken wij graag met u mee.

De vraag naar maatwerk is erg groot omdat veel standaardoplossingen eigenlijk standaard zijn. Maar als bedrijf wilt u zich onderscheiden. Daarom gaan wij graag met u om tafel om te bespreken hoe wij als softwarebedrijf u kunnen ondersteunen bij het ontwikkelen van een fantastisch product voor u tegen scherpe tarieven.

Vaak wordt gezegd dat maatwerk software oplossingen duur zijn. Door het Agile werken van onze teams zijn wij in staat om uw software tegen zeer concurrerende prijzen te ontwikkelen. Doordat wij onze processen hebben geoptimaliseerd leveren wij elke 2 weken software op. Dit geeft onze klanten de mogelijkheid om actief deel te nemen aan de ontwikkeling van het product. Wij geloven in continue feedback en leveren vaak in kleine stukjes op. De klant ziet wat er ontwikkeld wordt en kan direct feedback geven op wat er ontwikkeld is.