Onze E-Commerce
Oplossingen

Wij hebben een professionele E-Commerce oplossing ontwikkeld om organisaties nog beter te ondersteunen bij hun online doelstellingen.

Klaar voor een E-Commerce oplossing?

Onze in eigen huis ontwikkelde E-Commerce oplossing biedt vele mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Neem contact op

Wij hebben een professionele E-Commerce oplossing ontwikkeld om organisaties nog beter te ondersteunen bij hun online doelstellingen. Naast algemene open source producten zoals “Magento” en “OSCommerce” hebben wij een eigen platform ontwikkeld dat vele mogelijkheden biedt, zowel online met WEB als Mobiele ondersteuning voor diverse stadia van het verkoop- en logistieke proces.

Wij verzorgen graag een demo of nemen een kijkje op www.thuis.today (gebruik postcode 5251).

Enkele voorbeelden van de mogelijkheden;

 • Per regio kunnen we een onderscheid maken, dit is natuurlijk niet noodzakelijk maar behoort tot de mogelijkheden. In onze voorbeeldwinkel gebeurt dit op basis van postcode.
 • Een winkel kan bestaan uit hele producten (een kast, kilo’s appels, een apparaat) en een combinatie van producten (bijvoorbeeld een compleet menu, of een aantal “halffabrikaten”).
 • Een product heeft vele mogelijkheden, het kan worden onderverdeeld in Categorie├źn, tags en op vele andere manieren. Een combinatieproduct kan bijvoorbeeld ook verborgen zijn, en alleen beschikbaar zijn voor de combinatieproducten.
  Vanzelfsprekend zijn vele details beschikbaar zoals verpakt, vast of los (bijv. op gewicht) product.
  Wij ondersteunen ook Combinatiewinkels per regio (bv. een winkeliersvereniging die wil samenwerken als 1 winkel en/of individuele winkels maar gecombineerde levering).
  Wij ondersteunen “franchise” en “dealer” constructies.
  Vele betalingsmogelijkheden kunnen worden geïmplementeerd.
  Process flow management (bestelling – orderpick – levering).
  Verschillende rollen zoals retailer maar ook een regiomanager voor promoties.
  Sociale integratie, deeplinking van producten voor Search Machine Optimization.
  Integratie mogelijkheden met uw eigen in-house systemen, dit is slechts een voorbeeld van de mogelijkheden van ons E-Commerce systeem.