Applicatie Ontwikkeling

Applicatieontwikkeling is eigenlijk het proces van het creëren van een set programma’s of een computerprogramma om verschillende taken uit te voeren die een bedrijf nodig heeft.

Neem contact op

Applicatieontwikkeling is in feite het proces van het maken van een set programma’s of een computerprogramma om verschillende taken uit te voeren die een bedrijf nodig heeft. We ontwerpen apps die goed werken met de juiste technologie, zodat de app voor iedereen gemakkelijk toegankelijk is.

Of het nu een app is, elke app. heeft dezelfde stappen,

 • Vereisten verzamelen
 • Ontwerpen van prototypes
 • Testen
 • Implementatie
 • En integratie.

En bij OSS hebben we een enorm scala aan expertise voor elke stap om ervoor te zorgen dat elke stap correct wordt geïmplementeerd.

Om een app van topkwaliteit te ontwikkelen, spelen veel factoren een rol. En wij bij OSS zorgen ervoor dat elk van deze rollen goed wordt gespeeld, omdat we de specialisten op dit gebied zijn.

Backend computing

Backend computing omvat voornamelijk achtergrondverwerking. Dit zijn de codes die op de achtergrond worden verwerkt. Het is absoluut noodzakelijk dat deze goed worden gedaan en wij bij OSS hebben eersteklas back-end ontwikkelaars. Onze ontwikkelaars zijn deskundig op de volgende gebieden,

 • Database management
 • Implementatie van geheugentoewijzing
 • Veiligheid
 • Hardware-interactie.

Cross-Platform app-ontwikkeling

Wij zijn van mening dat je als ontwikkelaar kennis moet hebben van meerdere besturingsplatforms die aanwezig zijn in de huidige branche. We hebben app-ontwikkelaars die u kunnen helpen de drie belangrijkste mobiele platforms te domineren: iOS-, Android- en Windows-telefoons. Onze bekwame ontwikkelaars zijn niet alleen ervaren, maar ook zo veelzijdig dat ze apps kunnen ontwikkelen voor elk platform en elk apparaat. Zo bieden wij bij OSS onze gebruikers een scala aan app-ontwikkelingsmogelijkheden.

Zakelijke mogelijkheden

De meeste bedrijven zien dit aspect over het hoofd en daarmee worden de gewenste of beoogde resultaten niet behaald. Het zijn de zakelijke vaardigheden die op dit gebied een grote rol spelen. Net zoals men wil dat zijn product op de markt opvalt, moet een app ook iets hebben dat hem anders maakt dan de rest van de apps in dezelfde categorie. En dit kan alleen worden bereikt wanneer; de app-ontwikkelaar heeft een enorme ervaring en is zeer deskundig in het veld. Bij OSS weten onze ontwikkelaars precies de juiste manier om de zichtbaarheid van een applicatie te optimaliseren in de lijst met beschikbare apps die tot dezelfde categorie behoren. Wij zorgen ervoor dat jouw app goed gezien wordt in de categorie.

Moderne taalprogrammeervaardigheden

Een van de belangrijkste en basisbehoeften is dat de ontwikkelaars de juiste kennis van programmeren met moderne programmeertalen moeten hebben. Er zijn veel dingen die in deze lijst zijn opgenomen,

 • Onze ontwikkelaars zijn goed opgeleid in webontwikkeltalen zoals HTML 5 en CSS.
 • Onze ontwikkelaars zijn ook bekend met verschillende mobiele platforms Application Programming Interfaces (API) zoals Apple iOS, Windows en Android Mobiles.
 • Onze ontwikkelaars zijn ook zeer ervaren in het gebruik van veelgebruikte programmeertalen zoals Java en C #.
 • Last but not least; onze ontwikkelaars kunnen het gebruik van platformonafhankelijke mobiele suites zoals AMP (Accounting Management Promotion) en antenne implementeren.

Ontwerp van mobiele gebruikersinterface

Dit is het belangrijkste aspect bij het ontwikkelen van een mobiele app. het ontwikkelen van een hoogwaardige gebruikersinterface (UI) is noodzakelijk omdat het verantwoordelijk is voor alle interactie tussen de software en de gebruiker. Onze ontwikkelaars hebben niet alleen kennis van de backend, maar zijn ook goed opgeleid met alle andere aspecten van de ontwikkeling van mobiele apps. Hoewel er een zee aan apps op de markt beschikbaar is, is het enige dat een app ieders favoriet maakt het gebruiksgemak.

De belangrijkste elementen van het ontwerpen van UI’s zijn:

 • Activiteitsindicatoren
 • Snelle bediening en laden van de app
 • Correct en goed gebruik van de uniforme kleur
 • Juiste toewijzing van componenten zodat de gebruiker er gemakkelijk toegang toe heeft.

Dus wat maakt ons anders dan alle andere bedrijven die er zijn?

 • Onze ontwikkelaars: Onze ontwikkelaars zijn hoogopgeleid en professioneel. Ze hebben een enorme ervaring en zijn er om u te helpen de meest geschikte app voor u te ontwikkelen. Onze ontwikkelaars zijn goed op de hoogte van alle moderne programmeertaal en zijn hier om u een bugvrije app te bieden.
 • Betaalbaarheid: wij zijn van mening dat iedereen gebruik moet kunnen maken van onze diensten voor app-ontwikkeling en daarom komen we voor een betaalbare prijs. Neem contact met ons op om onze prijzen te kennen.
 • Ervaring: We zijn al meer dan jaren actief op dit gebied en worden door al onze klanten vertrouwd. Al onze klanten zijn zeer tevreden over ons werk.
 • Flexibiliteit: we hebben flexibele timings om onze klanten te helpen met onze diensten. Voor ons gaat niets aan onze klanten en daarom is hier hier met flexibele timings en prijzen.
 • Communicatie: Wij zijn altijd van mening dat communicatie de sleutel is om efficiënt te werken. Onze ontwikkelaars communiceren voortdurend met de klanten en zorgen voor goed werk en produceren de resultaten die de klant van ons verwacht. We stimuleren voortdurend de betrokkenheid van onze klanten bij het ontwikkelen van de app.
 • Punctualiteit: We weten dat niets meer wordt gewaardeerd dan het op tijd leveren van geweldig werk en daarom zorgen we er bij OSS voor dat we de deadlines halen. We waarderen de tijd van onze klant en proberen er daarom voor te zorgen dat we de app op tijd leveren.
 • Onderhoud: Het ontwikkelen en leveren van een app kan door Ay Company worden gedaan, maar het onderhouden van de app is moeilijk. En wij bij OSS zijn er om u te helpen uw app te onderhouden en uw app up-to-date te houden.

Dus als u op zoek bent naar een bedrijf voor het ontwikkelen van een applicatie, dan moet uw zoektocht hier eindigen. We zijn hier om u de beste applicatieontwikkelingsservices te bieden die u verdient voor de prijs die u betaalt. Dus waar wacht je op? Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar vandaag een nooit eerder vertoonde ervaring!