Kunstmatige Intelligentie

Wij zijn een betrouwbaar outsource software ontwikkelingsbedrijf, dat onze aanzienlijke diensten aanbiedt aan die organisaties die op zoek zijn naar AI-oplossingen.

Neem contact op

Euro 92 is een vertrouwde naam in de software en web development industrie. Onze gepassioneerde en gekwalificeerde ontwikkelaars doen altijd hun best om nieuwe manieren van werken te vinden. Een van de beste benaderingen die ons ontwikkelingsteam neemtom software en websites te ontwikkelen en te onderhouden is een Agile Methodologie. Het helpt ons in het voltooien van onze projecten op tijd en binnen budget door het implementeren van onze strategie op een goede manier.

De Agile aanpak heeft een revolutie teweeggebracht in software- en webontwikkeling omdat het een zeer effectieve methode is voor projectmanagement. Het helpt onze ontwikkelaars en de klanten om elke vorm van onvoorspelbaarheid tijdens de softwareontwikkeling te elimineren. Het gebruikt een aantal werkreeksen zoals iteratief en incrementeel; die bekend staan als Sprints.

Wist je wat Sprints zijn? Lees het!

Voordat we in detail ingaan op onze Agile-methodologie, willen we eerst vertellen wat sprints zijn. Een sprint is een tijdsperiode die voor een specifieke fase in de ontwikkeling is uitgetrokken, meestal 2 of 3 weken. Een sprint bestaat uit User stories en taken met een bepaald doel. En de taak wordt normaal gesproken voltooid in die specifieke periode.

Ons deskundige AI-team kan geweldige AI-oplossingen bouwen

Wij bieden onze klanten volledige begeleiding om AI-technologieën te gebruiken en hun bedrijven te versterken. Wij helpen bij elke kwestie om capaciteiten op te bouwen en bedrijfsmodules te transformeren.

Wij bieden onze klanten volledige begeleiding om AI-technologieën te gebruiken en hun bedrijven te versterken. Wij helpen bij elke kwestie om capaciteiten op te bouwen en bedrijfsmodules te transformeren.

Onze AI-oplossingen omvatten

Onze AI-diensten helpen bedrijven door hun klanten tevreden te stellen met hun prestaties. Vanwege de groeiende vraag naar klantgerichte oplossingen bieden wij onze gewaardeerde klanten de volgende diensten:

Chatbot Ontwikkeling: Dit soort AI diensten is perfect om uw klanten dichterbij te houden. Wij bouwen geavanceerde en op maat gemaakte Chatbots die in verbinding staan met de website en mobiele applicaties om de beste gebruikerservaring te bieden.

Voorspellende analyse: Onze AI Services helpen u om zakelijke behoeften of verkoopschattingen te voorspellen en de consumentenprestaties te ontdekken. Ons AI-team ontwikkelt en optimaliseert de apparaatmodus en stimuleert de verkoopactiviteiten. Deze AI dienst is het beste voor e-commerce & portaal gebaseerde bedrijven.

Populaire AI-technieken die we gebruiken

Offshore Software Solutions AI is iets dat bedrijven helpt door hun klanten tevreden te stellen met hun prestaties als resultaat om concurrentievoordelen te behalen ten opzichte van hun concurrenten. Door de groeiende vraag naar klantgerichte oplossingen gebruiken we de volgende AI-technieken om AI-oplossingen voor onze gewaardeerde klanten te creëren:

Op regels en logica gebaseerde benadering

Op machinaal leren gebaseerde benadering

Hybride systeem

Hoe onze AI-aanpak nuttig is voor u

De juiste aanpak is noodzakelijk om goede voordelen te behalen; daarom passen wij de beste aanpak toe van mensgerichte AI-strategie en AI-mogelijkheden om waarden te vinden die gericht zijn op uw bedrijfsresultaat om te bepalen waar AI moet worden toegepast.

We pakken alle problemen van een organisatie aan en onze AI-aanpak helpt op de volgende manieren:

Vermindering van de kans op fouten: Met de hulp van Kunstmatige Intelligentie, krijgt u kansen op fouten die bijna nihil zijn. Er zal ook een grotere precisie en nauwkeurigheid zijn. Daarom zal deze aanpak leiden tot effectievere resultaten. Bezoekers en klanten kunnen uw bedrijf meer vertrouwen als ze effectieve resultaten krijgen.

Minder personeel: AI-machines hebben het vermogen om mensen te vervangen binnen veel werkplekken. Dit kan ertoe leiden dat bedrijven minder hoeven uit te geven aan menselijke arbeidskrachten. Het kan de kosten van het bedrijf verlagen.

Krachtige Beslissingen: Emoties, die gewoonlijk het rationele denken in een persoon onderscheppen, zullen geen hindernis vormen voor kunstmatige denkers. Zonder de emotionele kant is het voor robots mogelijk om op een logische manier te denken en ook de juiste beslissingen te nemen. Bedrijven zullen dit niet ervaren met het gebruik van kunstmatige intelligentie.

Non-stop systeemwerking: Een enorm voordeel van kunstmatige intelligentie omvat het feit dat machines geen slaap en zelfs geen pauzes nodig hebben. Ze kunnen functioneren zonder te hoeven stoppen. Deze machines hebben het vermogen om één en dezelfde taak uit te voeren zonder zich daarbij te vervelen en zelfs moe te worden. Op het moment dat mensen gevaarlijke taken moeten uitvoeren, is de bedreiging voor de menselijke gezondheid en ook de veiligheid beperkt.

Groei Inkomsten: Onze AI-oplossingen stimuleren de productiviteit van uw bedrijf en genereren maximale inkomsten voor u.

Klantbetrokkenheid: Automatisering, personalisering en interventie helpen de kosten te verlagen en de productiviteit tot 50% te verhogen, en zorgen voor een maximale betrokkenheid van de klant.

Minimaliseer de kosten: Door de automatisering van uw bedrijf met behulp van AI-systemen kunt u tot 40% op uw kosten besparen.

Onze AI-oplossingen automatiseren uw organisatie

Onze AI oplossingen zijn ontworpen op een manier die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Om uw organisatie met 100% nauwkeurigheid te runnen, hebt u een geavanceerd AI-systeem nodig, want het is een feit dat een machine krachtiger en foutlozer is dan de mens. Een mens of hij/zij is een expert kan fouten maken en als gevolg daarvan, de organisatie lijdt het meest van hun fouten.

Dus, als u wilt dat uw klanten tevreden zijn en krachtiger wilt worden in uw branche heeft u een goed AI-model nodig. Onze oplossingen en modellen kunnen u helpen bij het trainen, ontwikkelen en inzetten van uw eigen AI-modellen. Of u nu de eigenaar bent van een grote fabriek of een klein ziekenhuis of een bank runt, wij hebben alle oplossingen die helpen in uw bedrijf.

Waarom zou u kiezen voor onze AI-oplossing?

Onze AI oplossingen zijn ontworpen op een manier die voldoet aan uw specifieke behoeften.

Aangezien Offshore Software Solutions een gerenommeerde naam is in de software industrie, kunnen onze specialisten de meest geavanceerde en efficiënte AI oplossingen bouwen die uw bedrijf op vele manieren kunnen helpen. Bekijk hoe onze AI-aanpak u ten goede komt:

Bespaar u tijd en geld door uw routinetaken te automatiseren.

Bereik kostenbesparingen door uw bedrijf, uw producten of uw personeel te optimaliseren.

Verhoog de productiviteit en operationele mogelijkheden van uw bedrijf.

Help u sneller zakelijke beslissingen te nemen, gebaseerd op de uitkomsten van cognitieve technologieën.

Voorkom fouten en menselijke fouten door slimme systemen op de juiste manier te gebruiken.

Behoud een grote hoeveelheid gegevens om gerichte leads te genereren en uw klantenbestand te vergroten.

Verhoog uw inkomsten door maximale verkoop te creëren.

Verbeter uw expertise door analyses en intelligente aanbevelingen en ondersteuning.

Neem nu contact met ons op om een geweldige AI-oplossing te bouwen

Als u geïnteresseerd bent in het bouwen van een geweldig AI systeem voor uw organisatie, kijk dan niet verder dan ons. Bel ons nu en bespreek uw project. Onze AI-experts zullen u zeker een perfecte AI-oplossing voorstellen, want u verdient het beste.