Marketing & Ontwikkeling

Software ontwikkeling en marketing gaan hand in hand. Wij van Euro 92 zijn ervaren en uitgerust met de vaardigheden en kennis om te voldoen aan de behoeften van de klanten in beide domeinen.

Neem contact op

Softwareontwikkeling en marketing gaan hand in hand. Wij van Euro 92 zijn ervaren en uitgerust met de vaardigheden en kennis om tegemoet te komen aan de behoeften van de klanten in beide domeinen. We erkennen dat het huidige tijdperk het tijdperk van automatisering en moderne manier van denken is. We zijn ons er ook van bewust dat de innovatieve softwarecodes en -toepassingen adequaat op de markt moeten worden gebracht om het maximale aantal klanten te bereiken en hun potentieel te bereiken.

Technische ontwikkeling & oplossingen

Opkomende technologieën en innovatie worden aangepast en aangeboden door Euro 92 met de toevoeging van de nieuwste concepten en tools, bestaande uit het Internet of Things (IoT), Big Data, Artificial Intelligence (AI), Augmented Reality (AR), Machine Learning, Cloud Computing en op dezelfde manier. Internet of Things is een technologie die een interconnectie biedt van verschillende apparaten, gadgets en technologieën op een enkel platform om een gemeenschappelijk doel te bereiken.

De technologie wordt gebruikt bij Euro 92 om slimme systemen en toepassingen te bouwen om de automatisering voor de klanten te verbeteren. Het is gebundeld met andere technologieën, zoals Big Data en AI om de functies van de applicatie te verrijken. Euro 92 is in staat om zijn klanten de datadiensten en -operaties te bieden voor het beheren, opslaan en verwerken van enorme gegevens- en informatiesets. We zijn uitgerust met de Big Data-tools, zoals Apache Hadoop, Apache Storm, HPCC, Qubole Data, Statwing, Casandra, CouchDB, Pentaho, Cloudera en Flink. Onze middelen hebben vaardigheden en ervaring met deze hulpmiddelen om enorme datasets van onze klanten te verwerken en de gegevensbewerkingen te stroomlijnen. Deze tools bieden ook geavanceerde gegevensanalyses en flexibiliteit in gegevensverwerking. Door ons aangeboden clouddiensten stellen onze klanten in staat om vanaf elke locatie en op elk uur van de dag verbinding te maken met hun bedrijf. Efficiëntie van de samenwerking en bedrijfscontinuïteit worden verbeterd door middel van hybride cloudmodellen, Software as a Service (SaaS) -wolk, Platform as a Service (PaaS) -wolk, Infrastructure as a Service (IaaS) -wolk en private cloud-modellen.

Automatisering is de sleutel

Industriële en operationele automatisering is een hoge prioriteit voor de klanten en we leveren hetzelfde via systemen en toepassingen die zijn ontwikkeld met behulp van AI-, AR- en Machine Learning-concepten. AI is de tak van de wetenschap die het mogelijk maakt intelligente machines te maken die werken en zich gedragen als mensen. Beperkte of geen menselijke tussenkomst is nodig om deze machines te laten functioneren. Ons team bevat algoritme-specialisten, technische experts, programmeurs, data-wetenschappers en onderzoekers om AI-applicaties te bouwen. De hulpmiddelen die we gebruiken om AI-programma’s te bouwen zijn Caffe, Api.ai, TensorFlow, Mahout en OpenNN. Machine Learning is een van de belangrijkste toepassingen van AI om de systemen en machines in staat te stellen om zelfstandig te leren en te verbeteren. Het leren en de ervaring worden opgedaan op basis van de gegevenssets die worden ingevoerd. Ons team is gespecialiseerd in geautomatiseerde algoritmen onder toezicht en zonder toezicht, samen met semi-gesuperviseerde en versterkte leeralgoritmen.

Soorten machine learning

AR is een opkomende technologie die een samengesteld beeld biedt door de door de computer gegenereerde afbeeldingen op het gezichtsveld van de gebruiker te plaatsen. Interactieve omgeving en ervaring met real-world scenario’s worden mogelijk gemaakt door de technologie. Onze professionals gebruiken ARKit, Vuforia, ARLab, Wikitude, EasyAR, Maxst, Kudan en XZIMG als enkele van de AR-tools.

Marketingstrategieën en -processen

De kruising van ontwikkelingsvaardigheden en marketingvaardigheden is van groot belang voor ons. Onze ontwikkelaars en technische hulpmiddelen hebben de marketingvaardigheden om het nut van de producten aan de klanten uit te leggen. Ons team van IT-professionals, digitale enthousiasten en marketingmiddelen bestaat uit een stel gepassioneerde individuen met kennis van cognitief computergebruik, digitale marketing en semantische technologie. We hebben een blog op onze website opgezet om met onze klanten te communiceren en hen op de hoogte te houden van de nieuwste technologische services en oplossingen, expertsysteemproducten en innovatieve trends in de markt. Onze blog bevat een uitgebreide bibliotheek met artikelen, blogberichten en casestudy’s van klanten.

Digitale marketing is een kerngebied van diensten waar we in handelen. Het omvat de marketing van de producten en diensten met behulp van digitale platforms en technologieën. Social media marketing, digitale reclame en display-advertenties zijn enkele van de marketingactiviteiten die we voor onze klanten uitvoeren, naast de ontwikkeling van services en processen. We bieden onze klanten de pakketten die de ontwikkelingstaken omvatten, samen met de marketingactiviteiten. We zorgen ervoor dat de producten en services die we ontwikkelen de klanten bereiken om hun aandacht te trekken. Ons team is samengesteld uit multi-getalenteerde en multi-geschoolde middelen die de samenvoeging van ontwikkeling en marketing vaardigheden hebben.

Vormen van digitale marketing

We hebben de praktijk overgenomen omdat de technische details en informatie het beste kunnen worden verstrekt door de technische hulpmiddelen en ontwikkelaars van de applicaties en systemen.

Onze website toont onze klanten en biedt een gedetailleerde uitleg van de diensten en producten die worden aangeboden door gebruik. De teamgegevens staan ook op de portal, samen met een link om de blogberichten te lezen. Website-analyse, programmatische reclame, zoekmachine-optimalisatie, content curation, video-hosting, websitetests, e-mailmarketing, socialemediamarketing en affiliate marketing zijn enkele van onze marketingdiensten die gekoppeld zijn aan de ontwikkelingsactiviteiten om de algehele klantervaring te verrijken.